Over Christmas24

Als trouwe bezoeker van Christmas24.nl merk je misschien dat er een grote verandering heeft plaatsgevonden. Niet enkel is er (voorlopig) niets van de webradio te zien, maar ook is het plotseling een weblog geworden.

We kunnen je alvast gerust stellen: In november zul je hier opnieuw webradio ‘Christmas24’ zien verschijnen, maar vanaf dit jaar ondersteund door een blog.

Vlak na Kerstmis 2019 is de website Christmas24.nl overgenomen door mij, Jeroen. Ik heb reeds een kerstradio en wil het bereik uitbreiden. De ideale manier daarvoor is het overnemen van een andere kerstradio. Om de webradio nog verder te laten groeien heb ik ervoor gekozen om op de domeinnaam ook tijdens het jaar inhoud te plaatsen. Dit onder de vorm van een blog die de komende weken stilaan zal opstarten.

Christmas24 en de kerstradio die ik reeds had hebben op de dagen rond Kerstmis samen pieken tot zo’n 150 luisteraars tegelijk. Door deze blog en andere samenwerkingen die we willen aangaan, hebben we het voornemen op tegen 2022 dit aantal minimum te verdubbelen.

Heb je zin om mee inhoud voor Christmas24 te creĆ«ren onder de vorm van blogs, video’s, afbeeldingen, enzovoort? Kijk dan even op deze pagina om verder overtuigd te worden.