De beste tip op heel het jaar in kerstsfeer te blijven: meewerken aan christmas24

Kerst… Voor veel mensen het leukste feest van het jaar. Gezellig samenzijn met familie, cadeautjes uitpakken, lekker eten, een kerstboom en de straten zijn verlicht.

Sommige van deze mensen (misschien onder jullie) zouden heel het jaar in Kerstsfeer kunnen blijven. Of heel het jaar tips kunnen opdoen om dat jaar te kunnen uitpakken met de mooiste versieringen, de leukste cadeautjes, het lekkerste eten enzovoort.  Echter, waar doe je die tips op? De meeste media zullen in de periode januari – november geen kerstgerelateerde berichten of video’s plaatsen.


Ben jij echter een content creator die zonder problemen de kerstmensen ook gedurende het jaar kan vervullen met hun noodzakelijke portie Kerst? Ja? Word dan content creator voor www.christmas24.nl Of misschien ligt dit buiten jouw comfortzone? Ja? Word dan ook content creator voor  Christmas24. Later op je werk zul je immers ook aan projecten moeten werken dus je niet meteen liggen.


Dus hier onze tip die we beloofden: Blijf heel het jaar in Kerstfeer door voor Christmas24 content te creëren. Dit kunnen blogs, video’s, afbeeldingen,… zijn. Gebruik je fantasie.
Christmas24 is een nieuwe blog, maar het domein bestaat al zo’n 7 jaar. Telkens in de maanden november en december staat er een succesvolle kerstradio op het domein. Deze blog dient ervoor om extra bereik te krijgen met de radio.


Geïnteresseerd om vrijwillig content creator voor Christmas24 te worden? Contacteer ons dan op contentcreator@christmas24.nl
Tot gauw!